Skrevet d. 1. februar 2019 af Lars Jespersen

Bedste skægtrimmer test 2019

Her er den bedste skægtrimmer til den smarte mand!

At finde frem til, hvilken skægtrimmer du skal købe, kan virke uoverskueligt. Derfor har vi fundet den bedste skægtrimmer 2019, hvilket gerne skulle gøre det nemmere for dig at træffe en beslutning. For at gøre dig sikker i dit valg har vi dog haft kig på 5 super skægtrimmere, som alle sammen er nogle af de bedste skægtrimmere, der findes på markedet netop nu.

Vi har haft en række forskellige parametre, som vi har testet maskinerne ud fra. Dette gør, at vores testresultat kun udpeger de skægtrimmere, der klarede alle disse kriterier til perfektion. Derfor håber vi bestemt, at du kan bruge vores top 5 liste, og at du ud fra denne er i stand til at finde lige netop den skægtrimmer, der passer til dine behov. Vi håber, du vil læse vores skægtrimmer test grundigt og virkelig lægge mærke til nogle af de lækre funktioner, som disse skægtrimmere tilbyder.

Skægtrimmer modelTestvinderSet hos:
1) Philips BT5200PolitikenWupti.com

LÆS MERE

2) Philips BT7201Klikk.noWupti.com
TopscorerWupti.com
4) Wella Contura HS 61TopscorerMade4men.dk
5) Philips BT7500/15Råd & RönSkousen.dk
6) Jaguar Tondeo ECO-XSHus & hemMade4men.dk

Ovenstående er blot en kort opsummering af, hvad vi fandt frem til i vores test. Derfor vil du nedenfor kunne læse en mere dybdegående begrundelse for skægtrimmernes berettigelse her på listen – og du vil kunne sammenligne den ene maskine overfor den anden. Du skal ikke nødvendigvis hæfte dig alt for meget ved vores rangering af skægtrimmerne; det er ikke altid den testvindende maskine, der er bedst til netop dine behov. Vi anbefaler derfor, at du lige bruger et par minutter på at læse vores uddybende ord omkring markedets bedste skægtrimmere!


1. Philips BT5200 skægtrimmer

 • Testvinder – Politikken

Philips BT5200

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
369,00 369,00 Til butik →

Den første skægtrimmer på vores liste er denne BT5200 model fra Philips. Vi har her med en super skægtrimmer at gøre, som blandt andet er vandtæt hvilket gør den yderst nem at rengøre – dermed også mere hygiejnisk.

Skægtrimmeren er klart blandt de bedste skægtrimmere der er på markedet. Dette skyldes også at den er udstyret med selvslibende knive, som gør at trimmeren bevarer sin skarphed. Dette er super godt for huden, da du undgår at hår bliver ‘trukket’ ud af huden – hvilket ikke føles super behageligt.

Med en levetid på cirka 60 minutter i mellem hver opladning bør det være muligt at klare hverdagens barbering uden problemer. Den lange levetid gør at du kan tage den med på weekend og lade laderen ligge hjemme. Opladningstiden er super kort sammenlignet med andre skægtrimmere – det tager cirka 60 minutter at lade den fuldt op. Trimmeren har nogle fine justeringsmuligheder ang. længden på skægget. Du har muligheden for at barbere fra 0,4 – 10 mm. med en præcision på blot 0,2 mm.

Skægtrimmeren har ydermere også en indbygget hårløfterkam, som er en funktion der løfter hårene op til knivens niveau, dette sikrer at alle hårene bliver trimmet optimalt.

Garanti og vedligehold
Philips BT5200 har en garanti der løber 2 år, hvilket er meget normalt på elektriske genstande.
Vedligehold af skægtrimmeren er nem, da den som nævnt er vandtæt og derfor nem at skylle. Ydermere er dens skær selvslibende samt selvolierende – dette sikrer optimalt vedligehold af maskinen.


2. Philips BT7201 skægtrimmer

 • Testvinder – Klikk.no

Philips BT7201/15 Skægtrimmer med vakuumsystem

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
369,00 369,00 Til butik →

Skægtrimmer nummer to i vores skægtrimmer test fører os til denne model fra Philips – nemlig BT7201/15 modellen. Her har vi med en effektiv skægtrimmer at gøre, som med dobbeltslebne metalskær sikrer præcis trimning af skægget. Med andre ord – så vil du i grove træk kunne barbere dig dobbelt så hurtigt med denne model, sammenlignet med den tidligere model. Dette sker uden at det påvirker kvaliteten af din barbering.

Skægtrimmeren har hele 20 forskellige indstillinger til justering af længden. Disse indstillinger strækker sig fra 0,5 – 18 mm, så du kan være sikker på at kunne barbere dig i den ønskede længde.

Du bestemmer selv hvorvidt du vil benytte skægtrimmeren med eller uden ledning. BT7201 giver dig muligheden for begge dele. Hvis du vælger ikke at benytte ledning, så er det med en estimeret levetid på omkring 60 minutter.

Vedligeholdelse og Vakuumsystem

Noget som gør denne skægtrimmer fra Philips yderst attraktiv er vakuumsystemet. Alle afklippede hår suges og fanges automatisk af trimmeren, hvilket sikre dig at håndvasken ikke er fuld af hår efter endt barbering. Dette betyder også at du kan barbere dig andre steder end over håndvasken.

Derudover har skægtrimmeren også en selvslibende funktion, hvilket gør at du ikke manuelt skal oliere for at holde knivene skarpe – dette klarer denne super model fra Philips helt selv.


3. Philips BT5205 skægtrimmer

 • Topscorer

Philips BT5205/16 skægtrimmer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
369,00 369,00 Til butik →
417,00 446,00 Til butik →

Philips BT5205 skægtrimmeren er den tredje skægtrimmer på listen, og her er der en masse gode funktioner til en rigtig skarp pris. Man får virkelig noget kvalitet for pengene ved denne model. Philips BT5205 har en smart trimmer som har en integreret skægtrimmer kam, hvilket gør at du til perfektion kan justere skæggets længde. Dette gøres ved nemt at justere i små intervaller.

Trimmeren løfter alle hårene på en smart ny måde, som sikrer at alle hår kommer op til knivenes niveau, hvilket giver dig en effektiv samt hurtig barbering.

Driftstiden på Philips BT5205 er også fantastisk. Driftstiden er lang, mod en kort opladnings tid, hvilket er super anvendeligt hvis man skal videre. Alt vedligehold af Philips BT5205 er også nem at have med at gøre da knivene sliber sig selv når maskinen bruges.

Philips BT5205 kan justeres i forskellige længder efter eget ønske. Helt præcist har du mulighed for at justere i 0,4-10 mm. Dette sker med en præcision på blot 0,2 mm. 

Batteri

Driftstiden på Philips BT5205’s batteri ligger omkring 60 minutter, hvilket afgjort er i den høje ende for skægtrimmere. Dog er der naturligvis mulighed for at anvende skægtrimmeren med ledning, hvilket sikrer at du aldrig bliver udfordret på strømmen.

Rengøring og vedligeholdelse

Philips BT5205 er som tidligere nævnt en super maskine når vi taler vedligehold. Afskårne hår er nemme at fjerne – du vasker blot under rindende vand. Som tidligere nævnt, så slibes knivene automatisk, hvilket gør du ikke behøver manuelt at smøre med olie.

Ydermere får du naturligvis 2 års garanti ved køb af denne Philips BT5205


4. Wella Contura HS 61 skægtrimmer

 • Topscorer

Wella skægtrimmer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
978,00 978,00 Til butik →

Trods de første skægtrimmere har været fra det kendte Philips, så bringer fjerde pladsen os til Wella Professionel HS 61 skægtrimmeren, som er den perfekte kombi skægtrimmer, da den både kan give det perfekte finish til frisuren, men også anvendes som skægtrimmer i dette tilfælde. Efter at have fået ekstra touch-teknologi i et yderst ergonomisk design, så er skægtrimmeren mere end parat til at komme alle steder. Med andre ord kan du trimme ligesom du ønsker med Wella Professionel HS 61 og få et perfekt resultat hver gang!

Selve skærehovedet på Wella Professionel HS 61 er i rustfrit stål. Dette materiale har man valgt, da det siges at øge præcision under trimningen, uanset om det er til håret på hovedet eller til skægget. En anden lækker detalje ved Wella Professionel HS 61 er at den kun vejer 110 gram, hvilket giver dig lyst til at barbere dig igen og igen!

Trimmeren er perfekt til at rette bakkenbarter, tilpasning i nakken, under arme eller noget helt andet. Wella Professionel HS 61 har mange funktioner, og er en super all-round trimmer, som ikke kun kan bruges til skægget, hvilket gør købet ideelt hvis du mangler en der kan lidt det hele. Klippelængden kan justeres fra 3 – 6 mm. så den er helt perfekt til skæg – dog findes der andre modeller som har en større margin i længden, men dette er klart den bedste all round trimmer.

Wella Professionel HS 61 er derfor uden tvivl en af de mest professionelle versioner af skægtrimmere til det private brug!

En klar fordel ved Wella Professionel HS 61 er dens lave lydniveau, her snakker vi kun 60 dB, hvilket er yderst lidt. Der medfølger selvfølgelig en ladestation, som har et LED display der lyser når trimmeren er fuldt ladet op. Modsat de første 3 modeller ovenfor, så er den ikke selv olierende, hvilket betyder dette skal gøres manuelt med de olier mm. som følger med i pakken ved køb.


5. Philips BT7500/15

 • Testvinder – Råd & Rön

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
441,00 441,00 Til butik →
441,00 441,00 Til butik →

Vi er igen tilbage ved Philips skægtrimmere – denne gang er det den billige skægtrimmer Philips BT7500/15 som har vundet en plads i denne skægtrimmer test. Skægtrimmeren er udstyret med et NiMH batteri, hvilket giver en driftstid på 60 minutter og en tilsvarende kort opladningstid – et kendetegn for specielt Philips skægtrimmere.

Philips BT7500/15 er udstyret med titaniumbelagte blade i super høj kvalitet, som endda er selvslibende. Du behøver derfor ikke overveje hvornår det er tid til at slibe knivene, men istedet gå med bevistheden om at de altid er super skarpe og klar til brug! Med skarpe knive, så er du sikker på en effektiv trimning, hvor du har mulighederne for at indstille længderne fra blot 0,5 – 10 mm. Præcisionen her ligger på 0,5 mm, dette kan med en dyrere model minimeres, hvilket kan ses i det første resultater i testen øverst.

Philips BT7500/15 har en ekstra smart funktion der gør den yderst brugbar til rejseformål. Der er nemlig i skægtrimmeren indsat en globalspænding, hvilket betyder at den tilpasser sig spændingen uanset hvilket land du befinder dig i. Tilmed er den behagelig at benytte som resultat af et super venligt design, som er meget ergonomisk.

På Philips BT7500/15 har du en lille indikator som lyser grønt når batteriet er fuldt opladet, modsat lyser den orange hvis batteriniveauet et lavt. Du får med de skarpe knive en behagelig klipning, uanset om du vælger kun at benytte den til skægget, eller måske også hårene i nakken eller lignende. Knivene har afrundede knivspidser og kamme, disse skal forebygge irritation mm.

 • 0,5 mm præcision
 • Nemt at vælge og fastlåse længdeindstillinger, 0,5 mm til 10 mm
 • Hudvenlig
 • Fantastiske klipperesultater med titaniumbelagte knive
 • Hudvenlige, afrundede spidser til glat hudkontakt

I store træk – så er dette en skægtrimmer som klarer sig super godt i test. Ikke nok med fine resultater under trimning, så er den også nem at vedligeholde, du fjerner blot skæret og skylder dette under vand. Knivene sliber selv – så alt vedligehold burde være til at have med at gøre! En super skægtrimmer til prisen!


6. Jaguar Tondeo ECO-XS skægtrimmer

 • Testvinder – Hus & Hem

Jaguar Tondeo ECO-XS Black Velvet Trimmer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.750,00 1.750,00 Til butik →

Den sidste skægtrimmer i denne omgang er denne profesionelle Jaguar Tondeo ECO-XS skægtrimmer. Vi har her med en skægtrimmer der ligger i den professionelle klasse, hvilket også kommer til udtryk i prisen, som ligger relativt over andre alternativer på markedet, samt andre skægtrimmere vi har berørt i denne skægtrimmer test. Du får her en skægtrimmer fremstillet i aluminium samt et yderst ergonomisk design, hvilket giver et meget behageligt greb.

Skægtrimmeren vejer blot 128 gram – hvilket er i den klart lave ende for sådanne modeller.

Skægtrimmeren her er på nogle punkter markant bedre end de andre modeller vi har kigget på, så ignorer placeringen på testlisten, men fokuser på hvad du skal bruge ved en skægtrimmer. Her får du en med professionelt udtryk, som virkelig kommer til udtryk i og med at den er super støjsvag under brug, samt har et lavt vibrationsniveau. Med to klippefunktioner, så kan du både bruge den til skægget, men også som almindelig hårtrimmer/detaljetrimmer.

De to klippe funktioner er udtyndning og organiseret trimning.

Værdi for pengene

Jaguar Tondeo ECO-XS kan i Danmark erhverves for en pris der ligger omkring 1700 kroner. Der ligger ret højt, men der er også kvalitet for pengene med denne model. Hvis du derimod kører til Tyskland, så vil du kunne finde den til en markant billigere pris, hvor du nogle steder kan spare op til 50% sammenlignet med prisen vi har i Danmark.

Til Jaguar Tondeo ECO-XS medfølger der:

 • Ladestation
 • 2 funktionskamme
 • Olie
 • Børste

En super skægtrimmer, som dog koster lidt mere end de andre, hvilket giver den en plads lidt længere nede på denne skægtrimmer test.


Kig efter dette ved køb af skægtrimmer

Model med skæg
At købe en skægtrimmer kommer meget an på behov. Hvis du ikke ved hvad du ønsker, så var det en god idé at du blot tog listen fra toppen og ned, da det giver dig indblik i nogle af de forskellige modeller der findes på markedet lige for tiden.

Hvis du derimod er klar i spyttet omkring hvad du søger, så kan model nummer seks for dig være bedre end model nummer ét. Dette påpeger at du som køber af en skægtrimmer skal være meget opmærksomme på dine behov. Mangler du f.eks. en trimmer til frisørsalonen, så er det næppe en model der ikke er selvslibende du skal vælge.

Find den skægtrimmer på listen du har den bedste fornemmelse af – kig lidt på hvad der ellers er på markedet. Hvis du ikke kan beslutte dig, så bør du besøge din lokale elektronikforhandler, for måske at holde produktet i hånden inden køb, det kan være en super god indikator af hvorvidt produktet er noget for dig eller ej.

Tak fordi du læste vores skægtrimmer test – vi håber at det gav dig den fornødne indsigt i hvilken model du skal vælge.