Bedste skægtrimmer test 2020

At finde frem til, hvilken skægtrimmer du skal købe, kan virke uoverskueligt. Derfor har vi fundet den bedste skægtrimmer, hvilket gerne skulle gøre det nemmere for dig at træffe en beslutning. For at gøre dig sikker i dit valg har vi dog haft kig på 5 super skægtrimmere, som alle sammen er nogle af de bedste skægtrimmere, der findes på markedet netop nu.

Disse skægtrimmere er af forskellige 3. parts test blevet målt på forskellige parametre. Dette gør, at vores test-oversigt kun udpeger de skægtrimmere, der klarede alle disse kriterier til perfektion. Derfor håber vi bestemt, at du kan bruge vores top 5 liste, og at du ud fra denne er i stand til at finde lige netop den skægtrimmer, der passer til dine behov. Vi håber, du vil læse vores skægtrimmer test grundigt og virkelig lægge mærke til nogle af de lækre funktioner, som disse skægtrimmere tilbyder.

Skægtrimmer model Testvinder Set hos:
1) Philips BT5200 Politiken Gucca.dk

LÆS MERE

2) Philips BT7201 Klikk.no (AFP: Error loading reseller from price table)
Topscorer Elgiganten
4) Wella Contura HS 61 Topscorer Made4men.dk
5) Philips BT7500/15 Råd & Rön Elgiganten
6) Jaguar Tondeo ECO-XS Hus & hem Made4men.dk

Ovenstående er blot en kort opsummering af, hvad vi fandt frem til i vores test-oversigt. Derfor vil du nedenfor kunne læse en mere dybdegående begrundelse for skægtrimmernes berettigelse her på listen – og du vil kunne sammenligne den ene maskine overfor den anden. Du skal ikke nødvendigvis hæfte dig alt for meget ved vores rangering af skægtrimmerne; det er ikke altid den testvindende maskine, der er bedst til netop dine behov. Vi anbefaler derfor, at du lige bruger et par minutter på at læse vores uddybende ord omkring markedets bedste skægtrimmere!


 

1. Philips BT5205 skægtrimmer

 • Topscorer

Philips BT5205/16 skægtrimmer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Philips BT5205 skægtrimmeren er den tredje skægtrimmer på listen, og her er der en masse gode funktioner til en rigtig skarp pris. Man får virkelig noget kvalitet for pengene ved denne model. Philips BT5205 har en smart trimmer som har en integreret skægtrimmer kam, hvilket gør at du til perfektion kan justere skæggets længde. Dette gøres ved nemt at justere i små intervaller.

Trimmeren løfter alle hårene på en smart ny måde, som sikrer at alle hår kommer op til knivenes niveau, hvilket giver dig en effektiv samt hurtig barbering.

Driftstiden på Philips BT5205 er også fantastisk. Driftstiden er lang, mod en kort opladnings tid, hvilket er super anvendeligt hvis man skal videre. Alt vedligehold af Philips BT5205 er også nem at have med at gøre da knivene sliber sig selv når maskinen bruges.

Philips BT5205 kan justeres i forskellige længder efter eget ønske. Helt præcist har du mulighed for at justere i 0,4-10 mm. Dette sker med en præcision på blot 0,2 mm. 

Batteri

Driftstiden på Philips BT5205’s batteri ligger omkring 60 minutter, hvilket afgjort er i den høje ende for skægtrimmere. Dog er der naturligvis mulighed for at anvende skægtrimmeren med ledning, hvilket sikrer at du aldrig bliver udfordret på strømmen.

Rengøring og vedligeholdelse

Philips BT5205 er som tidligere nævnt en super maskine når vi taler vedligehold. Afskårne hår er nemme at fjerne – du vasker blot under rindende vand. Som tidligere nævnt, så slibes knivene automatisk, hvilket gør du ikke behøver manuelt at smøre med olie.

Ydermere får du naturligvis 2 års garanti ved køb af denne Philips BT5205


2. PHILIPS QP6520/20 ONEBLADE PRO

PHILIPS QP6520

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er en fryd, når man kan optimere sine processer og bruge færre midler for at nå frem til samme mål – det gælder også barberingen og skægtrimningen. Kan du forestille dig et apparat, der både kan hjælpe dig med kanter og konturer, samtidig med du let kan bruge det til at trimme længere skæg? Philips har hørt den bøn, og det har resulteret i deres Philips OneBlade Pro QP6520.

Når du bruger OneBlade Pro, bliver barberingen til en leg. De har udstyret det lille multifunktionsværktøj med et lille hoved, som har dobbeltsidede skæreblade. Det betyder, at du kun behøver at barbere i en retning for at kreere helt skarpe kanter, når du bruger den til at style dit skæg. Hvis du går efter et helt glat look, bliver OneBlade Pro også hurtigt din nye ven. Du behøver nemlig kun køre over hvert sted en enkel gang.

Når du skal trimme dit skæg, kan du blot sætte den justerbare trimmekam på barbermaskinen og vælge i mellem 14 forskellige længder. Desuden kan OneBlade Pro både bruges på vådt og tørt skæg. På den måde bliver barberingen eller trimningen mest mulig komfortabel.

Batteri, barberblade og tilbehør

Philips OneBlade Pro er en genopladelig maskine, som kan køre 90 minutter efter én times opladning. Det burde efterlade dig med god tid til at se efter selv det mest krævende skæg.

De dobbeltsidede skæreblade er designet til at holde i lang tid. Det er da også muligt at bruge dem i helt op til fire måneder, afhængigt af hvor ofte du barberer dig. Skærebladene kan købes enkeltvis, når behovet opstår.

Ved køb af Philips OneBlade Pro får du rejsetaske, oplader og præcisionskam med i pakken. Derudover findes der forskelligt ekstraudstyr – for eksempel kan du også få fingrene i et OneBlade sæt til kroppen.


3. Wella Contura HS 61 skægtrimmer

 • Topscorer

Wella skægtrimmer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trods de første skægtrimmere har været fra det kendte Philips, så bringer fjerde pladsen os til Wella Professionel HS 61 skægtrimmeren, som er den perfekte kombi skægtrimmer, da den både kan give det perfekte finish til frisuren, men også anvendes som skægtrimmer i dette tilfælde. Efter at have fået ekstra touch-teknologi i et yderst ergonomisk design, så er skægtrimmeren mere end parat til at komme alle steder. Med andre ord kan du trimme ligesom du ønsker med Wella Professionel HS 61 og få et perfekt resultat hver gang!

Selve skærehovedet på Wella Professionel HS 61 er i rustfrit stål. Dette materiale har man valgt, da det siges at øge præcision under trimningen, uanset om det er til håret på hovedet eller til skægget. En anden lækker detalje ved Wella Professionel HS 61 er at den kun vejer 110 gram, hvilket giver dig lyst til at barbere dig igen og igen!

Trimmeren er perfekt til at rette bakkenbarter, tilpasning i nakken, under arme eller noget helt andet. Wella Professionel HS 61 har mange funktioner, og er en super all-round trimmer, som ikke kun kan bruges til skægget, hvilket gør købet ideelt hvis du mangler en der kan lidt det hele. Klippelængden kan justeres fra 3 – 6 mm. så den er helt perfekt til skæg – dog findes der andre modeller som har en større margin i længden, men dette er klart den bedste all round trimmer.

Wella Professionel HS 61 er derfor uden tvivl en af de mest professionelle versioner af skægtrimmere til det private brug!

En klar fordel ved Wella Professionel HS 61 er dens lave lydniveau, her snakker vi kun 60 dB, hvilket er yderst lidt. Der medfølger selvfølgelig en ladestation, som har et LED display der lyser når trimmeren er fuldt ladet op. Modsat de første 3 modeller ovenfor, så er den ikke selv olierende, hvilket betyder dette skal gøres manuelt med de olier mm. som følger med i pakken ved køb.


4. Philips BT7500/15

 • Testvinder – Råd & Rön

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vi er igen tilbage ved Philips skægtrimmere – denne gang er det den billige skægtrimmer Philips BT7500/15 som har vundet en plads i denne skægtrimmer test. Skægtrimmeren er udstyret med et NiMH batteri, hvilket giver en driftstid på 60 minutter og en tilsvarende kort opladningstid – et kendetegn for specielt Philips skægtrimmere.

Philips BT7500/15 er udstyret med titaniumbelagte blade i super høj kvalitet, som endda er selvslibende. Du behøver derfor ikke overveje hvornår det er tid til at slibe knivene, men istedet gå med bevistheden om at de altid er super skarpe og klar til brug! Med skarpe knive, så er du sikker på en effektiv trimning, hvor du har mulighederne for at indstille længderne fra blot 0,5 – 10 mm. Præcisionen her ligger på 0,5 mm, dette kan med en dyrere model minimeres, hvilket kan ses i det første resultater i testen øverst.

Philips BT7500/15 har en ekstra smart funktion der gør den yderst brugbar til rejseformål. Der er nemlig i skægtrimmeren indsat en globalspænding, hvilket betyder at den tilpasser sig spændingen uanset hvilket land du befinder dig i. Tilmed er den behagelig at benytte som resultat af et super venligt design, som er meget ergonomisk.

På Philips BT7500/15 har du en lille indikator som lyser grønt når batteriet er fuldt opladet, modsat lyser den orange hvis batteriniveauet et lavt. Du får med de skarpe knive en behagelig klipning, uanset om du vælger kun at benytte den til skægget, eller måske også hårene i nakken eller lignende. Knivene har afrundede knivspidser og kamme, disse skal forebygge irritation mm.

 • 0,5 mm præcision
 • Nemt at vælge og fastlåse længdeindstillinger, 0,5 mm til 10 mm
 • Hudvenlig
 • Fantastiske klipperesultater med titaniumbelagte knive
 • Hudvenlige, afrundede spidser til glat hudkontakt

I store træk – så er dette en skægtrimmer som klarer sig super godt i test. Ikke nok med fine resultater under trimning, så er den også nem at vedligeholde, du fjerner blot skæret og skylder dette under vand. Knivene sliber selv – så alt vedligehold burde være til at have med at gøre! En super skægtrimmer til prisen!


5. Jaguar Tondeo ECO-XS skægtrimmer

 • Testvinder – Hus & Hem

Jaguar Tondeo ECO-XS Black Velvet Trimmer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den sidste skægtrimmer i denne omgang er denne profesionelle Jaguar Tondeo ECO-XS skægtrimmer. Vi har her med en skægtrimmer der ligger i den professionelle klasse, hvilket også kommer til udtryk i prisen, som ligger relativt over andre alternativer på markedet, samt andre skægtrimmere vi har berørt i denne skægtrimmer test. Du får her en skægtrimmer fremstillet i aluminium samt et yderst ergonomisk design, hvilket giver et meget behageligt greb.

Skægtrimmeren vejer blot 128 gram – hvilket er i den klart lave ende for sådanne modeller.

Skægtrimmeren her er på nogle punkter markant bedre end de andre modeller vi har kigget på, så ignorer placeringen på testlisten, men fokuser på hvad du skal bruge ved en skægtrimmer. Her får du en med professionelt udtryk, som virkelig kommer til udtryk i og med at den er super støjsvag under brug, samt har et lavt vibrationsniveau. Med to klippefunktioner, så kan du både bruge den til skægget, men også som almindelig hårtrimmer/detaljetrimmer.

De to klippe funktioner er udtyndning og organiseret trimning.

Værdi for pengene

Jaguar Tondeo ECO-XS kan i Danmark erhverves for en pris der ligger omkring 1700 kroner. Der ligger ret højt, men der er også kvalitet for pengene med denne model. Hvis du derimod kører til Tyskland, så vil du kunne finde den til en markant billigere pris, hvor du nogle steder kan spare op til 50% sammenlignet med prisen vi har i Danmark.

Til Jaguar Tondeo ECO-XS medfølger der:

 • Ladestation
 • 2 funktionskamme
 • Olie
 • Børste

En super skægtrimmer, som dog koster lidt mere end de andre, hvilket giver den en plads lidt længere nede på denne skægtrimmer test.


6. Philips BT5200 skægtrimmer

 • Testvinder – Politikken

Philips BT5200

Den første skægtrimmer på vores liste er denne BT5200 model fra Philips. Vi har her med en super skægtrimmer at gøre, som blandt andet er vandtæt hvilket gør den yderst nem at rengøre – dermed også mere hygiejnisk.

Skægtrimmeren er klart blandt de bedste skægtrimmere der er på markedet. Dette skyldes også at den er udstyret med selvslibende knive, som gør at trimmeren bevarer sin skarphed. Dette er super godt for huden, da du undgår at hår bliver ‘trukket’ ud af huden – hvilket ikke føles super behageligt.

Med en levetid på cirka 60 minutter i mellem hver opladning bør det være muligt at klare hverdagens barbering uden problemer. Den lange levetid gør at du kan tage den med på weekend og lade laderen ligge hjemme. Opladningstiden er super kort sammenlignet med andre skægtrimmere – det tager cirka 60 minutter at lade den fuldt op. Trimmeren har nogle fine justeringsmuligheder ang. længden på skægget. Du har muligheden for at barbere fra 0,4 – 10 mm. med en præcision på blot 0,2 mm.

Skægtrimmeren har ydermere også en indbygget hårløfterkam, som er en funktion der løfter hårene op til knivens niveau, dette sikrer at alle hårene bliver trimmet optimalt.

Garanti og vedligehold
Philips BT5200 har en garanti der løber 2 år, hvilket er meget normalt på elektriske genstande.
Vedligehold af skægtrimmeren er nem, da den som nævnt er vandtæt og derfor nem at skylle. Ydermere er dens skær selvslibende samt selvolierende – dette sikrer optimalt vedligehold af maskinen.


Kig efter dette ved køb af skægtrimmer

Model med skæg
At købe en skægtrimmer kommer meget an på behov. Hvis du ikke ved hvad du ønsker, så var det en god idé at du blot tog listen fra toppen og ned, da det giver dig indblik i nogle af de forskellige modeller der findes på markedet lige for tiden.

Hvis du derimod er klar i spyttet omkring hvad du søger, så kan model nummer seks for dig være bedre end model nummer ét. Dette påpeger at du som køber af en skægtrimmer skal være meget opmærksomme på dine behov. Mangler du f.eks. en trimmer til frisørsalonen, så er det næppe en model der ikke er selvslibende du skal vælge.

Find den skægtrimmer på listen du har den bedste fornemmelse af – kig lidt på hvad der ellers er på markedet. Hvis du ikke kan beslutte dig, så bør du besøge din lokale elektronikforhandler, for måske at holde produktet i hånden inden køb, det kan være en super god indikator af hvorvidt produktet er noget for dig eller ej.

Tak fordi du læste vores skægtrimmer test-oversigt – vi håber at det gav dig den fornødne indsigt i hvilken model du skal vælge.

Denne side er anmeldt af: Liv V. Bak 10/10